Optredens

Orgelconcert

Hans geeft graag een orgelconcert. Zijn programma’s bevatten vaak verrassende elementen: improvisatie of Jazzinvloeden, en verder muziek uit alle stijlperiodes. Hij gaat ook graag in op speciale programmaverzoeken. Klik hier om te luisteren.

Klavierduo Hans van Haeften & Matijs de Roo

Samen met pianist/componist Matijs de Roo vormt Hans een vast duo. Zij hebben een uitgekiend programma samengesteld met verrassende combinaties op piano, clavichord, orgel en harmonium. Zij spelen muziek van Mozart, Kurt Weill en anderen, en veel improvisatie op verrassende thema’s. Hierbij worden ook improvisaties op films of literaire teksten niet geschuwd. Kijk hieronder voor een onvoorbereide improvisatie op de naam van  concertbezoeker Jelle.

Hans van Haeften & Jorien Habing

Zangeres Jorien Habing is gespecialiseerd in lichte muziek. Zij brengt eigen liedjes ten gehore en allerlei klassiekers. Samen met Hans op piano en orgel geeft zij een afwisselend programma met zang en piano(improvisatie).
Samen zijn zij ook zeer geschikt om een trouw- of rouwdienst op te luisteren. Jorien zingt ook graag al uw verzoeknummers en Hans begeleidt alles. Informeer naar de mogelijkheden.

Koorbegeleider

Als koorbegeleider is Hans ook actief. Hij begeleidt allerlei soorten koren: mannenkoren, gemengde koren, kerkkoren en oratoriumkoren, op orgel, piano en harmonium.


Komende optredens:

Er zijn geen aankomende events.

Agenda-archief